Våre Medlemmer

6. mars 1976 tok en håndfull sangglade jenter i Kristiansand fatt og startet sitt eget studinekor. De var mer interesserte i å bruke stemmen enn instrumenter for å glede Kristiansand musikalsk, og det har vært et sant eventyr. Da vi ble stiftet gikk vi under navnet Lady Klukk ADHs Fremste Kvinde, fra da det var Agder Distriktshøgskole. Ettersom årene gikk og ADH ble til HiA (Høgskolen i Agder) og endelig fikk Universitetsstatus i 2007, fant vi siste del av navnet en smule overflødig. Du finner imidlertid mange spor av ADHs Fremste Kvinde i flere av våre sanger.

Lady Klukk har hatt flere forskjellige øvingslokaler gjennom årene, fra rom nede i byen, til Fjellhallen, og nå Stiften, hvor vi trives godt sammen med de andre fire musikalske organisasjonene på UiA. Uansett hvor vi befinner oss, så er en ting sikkert: du skal ikke lete lenge for å finne noen sangglade høner som gjerne er med på en fest eller to.

En av de mange målene våre er å underholde og spre glede i Kristiansand by, så hver 17. mai siden vi ble stiftet har vi vært å finne i både borgertoget og barnetoget. Vi stiller kvinde-sterke opp og opptrer per tradisjon med konsert på paviljongen i Tresset. Der synger vi stolt ut våre norske grunnlovssanger og flere til stor glede for publikum.

Lady Klukk fortsetter å skape historie, glede til evig tid.
For informasjon om medlemmer, oppdateringer om hva vi gjør, repertoar, booking, og mer, se over.
Hepp!

Lady Klukk har som sagt æren av å dele hus med flere organisasjoner på UiA, og disse er:
Quantum Oellarus Op & Frem
Spadser & Blæse-Ensembelet
Guttekoret Bondebrølet
Femmes Spillopus AD Libitum