Updates

Nå har vi vært på date!

Hei, alle venner! Det er med glede jeg, Anna, skriver mitt første innlegg på Lady Klukks fantastiske nettside som PR- og markedsføringsklukke. Det første, og heller ikke det siste!

For Lady Klukk har helgen vært svært innholdsrik. Fredag kveld koste vi oss glugg ihjel i CB-kjelleren, og med så mye latter, sang og godt selskap skal det ikke sies annet enn at kvelden var en höjdare. Men vi ga oss ikke der, i går var det nemlig duket for date med våre kjære menn i koret Quantum. Ikke en hvilken som helst date, de inviterte oss til maskeradeball!

Vi lot oss imponere av pent dekkede bord med hvite duker og bordkort med den fineste skjønnskrift. Og canapéene smakte fortreffelig! «Hva er vel ball uten dans?» sa mannfolket, og jammen bød de opp til vals også. Nå er dere vel spente på å se bilde av disse fantastiske mennene?

IMG_7781

Et par av kveldens favorittmasker
IMG_7778
Bildet er fra Quantums instagramprofil

uten maske

Lady Klukk takker Quantum for en perfekt date! Vi setter enormt pris på at vi kan pleie forholdet vårt slik som dette. Vi er jo tross alt kjærestekor <3

Legg igjen en kommentar