Updates

STUDIESTART!

Endelig er sommerferien over og mange av klukkene skal tilbake til studier eller begynne på et nytt studie. Vi har alle savnet klukkesamværet masse i sommer og gleder oss som klekkeklare egg til å se hverandre igjen!

Noe som er minst like gøy som å treffe hverandre igjen, er å treffe nye folk. Vi er alltid klare for å ta i mot nye høner. Derfor står vi selvsagt på stand på plenen på mandag og tirsdag i den første studiestarts uka. Utover det er vi selvfølgelig å finne på Stiften under fadderrundene. Det er nok både en, fem og ti klukker som er klare for fest i studiestarts uka, så alle er hjertelig velkomne til å være med på det.

Spre ordet til noen du vet begynner på UiA og som liker en trall og godt selskap.

VI TRENGER AKKURAT DEG!!

 

plakatstudiestart3A3

Legg igjen en kommentar