STIFTENVårsemester

VÅRKONSERT 2015

Det har lå lenge i kortene at Lady Klukk skulle ha vårkonsert. Vanligvis har vi felles konsert sammen med kjærestekoret vårt Quantum Oellarus, men siden de skulle feire sitt 40ende jubileum med egen konsert, så måtte jo så klart de få feire på sin måte. Derfor satte vi oss et mål om å ha vårkonsert i april.

Etter at vi hadde julekonsert i desember var vi også så heldige at Oddernes kirke inviterte oss til å ha konsert hos dem igjen. Så sammen med Quantum og UiAs beste (og eneste) studentorkester Spadser- & Blæse-Ensembelet satte vi hodene sammen og planla. Klukk hadde i utgangspunktet tenkt en egen konsert med fullt repertoar, men vi var mer en glade for å kunne synge sammen med Quantum og sprelle med Blæsen.

I forkant av konserten la vi ned mye øving. Det ble terping på tekster, mange kvelder med lydfiler og intense øvelser. I tillegg satte vi opp felles øvelser med Quantum, da vi så klart skulle synge vakre vårsanger sammen med dem. Vi prøvde også å sette gang et felles arrangement på Happy sammen med Blæsen, men på grunn av for lite tid la vi prosjektet til side, men man skal ikke se bort ifra at vi klarer å sette opp noe sammen med dem senere!

Repertoaret ble seende sånn ut:
La di da (Brudemarsj)
Diktopplesing m/ Kjersti og Lena på gitar
Kom mai, du skjønne milde
Vise for gærne jinter (Jordbær)
Å, æ kjinne ein kar
Sjösala vals
Now is the month of maying
Hallelujah
Some Nights/Cup Song-Mashup

Felles med Quantum:

Ved Rondane
Danse mot vår
Vårsøg

Etter fellessangene framførte Quantum sine sanger, stappfullt av nasjonalromantikk, vårsang og show som kun gutta våre har! Og til slutt fyrte Blæsen til med orkestermusikk, får vi alle stormet scena og ble med på å synge «Ice cream». Vi setter pris på alle som kom for å høre på oss, og gleder oss til neste konsert!

Takk til Oddernes kirke som inviterte oss dit og til Sørbok for midler til å gjøre sånne konserter mulig!

Etter konserten dro vi tilbake til Stiften, der vi feiret en vellykket konsert med kanapeer og boblevann, og sang og koste oss utover kvelden.

Hepp!

FILM FRA KONSERTEN KOMMER HER!! 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar