UpdatesVårsemester

Semesterstart 2015

Det er snart vår – håper vi – og Lady Klukk har gått rett inn i det nye året med nye forsett og høyt nivå. Jula var god for oss alle, da høsten var skikkelig intens med mye moro og sprell, ikke for å nevne reising, mye øving og konsert. Nå er det et nytt år, men vi har ikke tenkt å roe ned helt ennå.

Semesterstart begynte med et pang, og klukkene møtte opp for årets første øvelse allerede 7. januar. Det var mye klukking og volum på øvelsesrommet da vi møttes, og det var så utrolig koselig å få kommet i gang med nye og gamle sanger.

Men øvelse var ikke det eneste vi kom fort i gang med. Ikke lenge etter var det duket for opptak! Opptakene for vårsemesteret ble holdt torsdagene 22. jan, 29. jan og 5. feb, og hver av dagene møtte flere gode klukker opp på Stiften for å ta imot potensielle nye høner.

Fine klukker klare på opptak. F.v. PR-klukke Ingrid, Joran, Karine, Helle og Klukkemor Renate

 

Selv om det ikke kom noen på opptak, så var det flere som kom innom åpen øvelse på onsdagene, og med det kan vi fornøyd fortelle at vi har fått to nye medlemmer! 1. sopranene har fått noen vakre tilskudd til sine lyse rekker i utvekslingsstudentene Meghan og Nadine. Velkommen til Lady Klukk, jenter!

I tillegg stilte vi som alltid opp på Aktivitetenes Dag i Vrimlehallen, 4. februar. Der stod en god gjeng i klukkegenserne sine i mange timer for å rekruttere. Flotte Kroneklukke Maiken slo også til og lagde himmelske mini-muffins til anledningen: deilige «red velvet» muffins med høneformet glasur. De så skikkelig gode ut og smakte enda mer fantastisk, og det ble et skikkelig trekkplaster etter hvert som flere studenter strømmet inn i hovedhallen. Da vi gikk tom for muffins, flyers og goodiebags pakket vi fornøyd sakene våre sammen.

F.v. Helle, Karine og Marie (og Rugunn, den linselusa, i bakgrunnen)

Nå har vi kommet inn i februar måned, og selv om vi vanligvis har vår constitution (bursdag) da, så har den blitt litt utsatt til mars, for å kunne feire sammen med våre fantastiske menn i Mannskoret Quantum Oellarus Op & Frem. De fyller hele 40 år i år, og har da satt sitt jubileum til 14. mars! Vi gleder oss til å feire våre flotte, «eldre» menn med heder og ære!

Ellers er det fullt kjør med øvelser, oppdrag i Rauland i Telemark (!!!), kanskje en vårkonsert , korhelg i Krakow i Polen og så klart forberedelser til grunnlovsfeiringa i mai. Vi gleder oss til så mangt.

Vi klukkes!

Legg igjen en kommentar