HøstsemesterUncategorized

Klukk på Oktoberfest

Vi har kommet godt inn i oktober måned, og en 200 år gammel tradisjon holdes godt ved like i Kristiansand by. Og, tradisjonen tro, ble Lady Klukk og de andre organisasjonene ved Stiften invitert til Kick Nattklubb & Scene for en forrykkende fest. I forkant av dette møtte klukkene opp i Høna Bar for å endelig teste ut bringebærølen vi fikk av vår gode reserveklukke Henrik. Den var fantastisk god!

"Den Røde Frue" serveres så klart i CB-glass!
«Den Røde Frue» serveres så klart i CB-glass!
ghjkh
Barklukke Sanne og Klukkemor Renate skåler!

Vi rushet deretter ned til Kick, hvor vi fikk én time i lukket lokale før de åpnet dørene for resten av verden. Klukk sier ikke nei til øl, spesielt når de kommer i litersglass! Der spilte også Blæsen fantastisk ompamusikk og gamleslagere, og så klart sang Klukk med. Kvelden fortsatte deretter på Javel for litt karaoke, og nach på Stiften. Vi vil gjerne takke Kick for invitasjonen, og vi gleder oss allerede til neste år!

Ingrid og Helle er blown away av størrelsen på glasset
Ingrid og Helle er blown away av størrelsen på glasset
Søteste Ingvild og Sanne
Søteste Ingvild og Sanne

Det kan også nevnes at Lady Klukk at har fått seg instagramkonto! Følg oss på instagram.com/ladyklukk!

Hepp!

Legg igjen en kommentar