Korhelger

Korhelg på Ås

Helt siden vi fikk vite datoen for korhelg, som arrangeres av UKA, har klukkene vært fulle av spenning og forventninger. Med vårt enorme opptak i høst begynte vi oss å glede oss enda mer, og til slutt stod vi klare: hele 17 jenter fra Lady Klukk vendte nebbene mot Ås og en helg vi ikke kommer til å glemme på en god stund.

Klukkene er klare i vinteruniform før matiné. Se på alle de fantastiske buttonsene!

Vi kom til Ås fredagen før festlighetene skulle begynne, og våre fantastiske verter var så snille og lot oss komme litt tidlig – Sangkoret Noe Ganske Annet, dere er virkelig de beste! Lørdagen begynte da tidlig, hvor klukkene møtte opp for oppvarming (av flere varianter) foran Samfunnet. Deretter var det duket for Kormatiné, hvor alle de fantastiske studentkorene fra over hele Norge tok scenen og fremførte hver sin sang. Lady Klukk frydet seg, lo, sang litt med, og ga stående applaus til alle, og vi kan jo kanskje skryte og si vi fikk ovasjon selv. Vi begynte å øve på den kjente sangen «Happy» allerede på første offisielle øvelse, og med mye hardt arbeid er vi veldig fornøyde med resultatet (se video på bunnen). Det skal også nevnes at Quantum, som ikke har vært på korhelg på noen år, imponerte med sangen «Tyve Mann».  Vi er så stolte av gutta våre.

Etterpå klarte vi også å knabbe til oss et par intimkonserter med diverse kor, og det er ingenting som er bedre enn å stå tett sammen og synge for hverandre. NGA, Pirum, Ultralyd, Bilyd og Mannskoret Arme Riddere var blant korene vi hadde gleden av å synge med i helga, og det er det beste, det beste vi har hørt! Med middag på Vitenparken, litt gåing, og masse sang langs vegene, holdt Klukk humøret oppe, men så er det jo det vi gjør best. Tilbake på Samfunnet fikk vi se på det vi synes er en av de beste revyene vi noen gang har sett. UKA imponerte, og Lady Klukk applauderte. Tusen takk for et fantastisk show!

Klukk og NGA etter intimkonsert

Søndag startet kanskje litt brått for noen, med oppmøte ved Kringla i Pentagon studentby, hvor det ble servert forfriskende drikke á la Turku. Vi skålte en god stund før vi ble tatt med til til ølstafetten. Lady Klukk skuffet ikke, og stilte sterke med 5 jenter som gjennomførte øvelsen med god margin (altså, vi kom i hvert fall ikke sist!) Deretter bydde de på skikkelig låvefest på Samfunnet, med swingdans, sekkeløp, og masse moro. Festen ble avsluttet med koreografert dans foran kameraet, hvor én fra hvert kor stod fremst med et oppblåst bilde av sitt eget ansikt. Så vimset vi rundt som de hønene vi er, men kom oss friske (men kanskje litt slitne) til gaveoverrekkelse. Vi vil igjen takke vertskorene som har vært så flinke i helga, nemlig Pikekoret Ivar , Over Rævne , men spesielt NGA som huset oss. De fikk en flaske Turku som hadde blitt «klukkefisert» med perler, høne og rosemaling. Vi håper den varer i hvert fall én fest : )

Klukk før ølstafett

Dagen ble avsluttet med en fantastisk gallamiddag på Samfunnet, hvor vår kjære Klukkemor Renate hadde æren av å holde Herrenes Tale, og det er ingen tvil om at den falt i smak, da alt av respons var latter, applaus og strålende ros i ettertid. Treretters middag gjorde klukkene fornøyde, og veide opp for at noen av våre kavaler *kremt* Svæverud *kremt* ikke holdt oss med selskap.

Festen fortsatte utover de sene nattetimer, så da var det ikke rart at vi var litt veldig trøtte da vi møtte opp for å ta toget mandag morgen. Men vi har kost oss glugg, og gleder oss allerede til neste korhelg. Takk igjen og igjen til alle som var med på å gjøre dette til en fantastisk opplevelse.

Hepp!

]

 

Legg igjen en kommentar