HøstsemesterStudiestart

Hyttetur

Nå har semesteret virkelig kommet i gang på UiA og Lady Klukks tre opptak har vært en braksuksess. Hele 18 nye medlemmer gjør at vi står «quinde»-sterke med 32 Klukker totalt, et tall koret ikke har sett på en god stund. Å si vi er storfornøyde er en underdrivelse!  Så for at de nye og gamle aktive skal bli bedre kjent arrangerte vi hyttetur til Robstad tun i Vennesla. Hyttetur er som regel en årlig event hvor nye Klukker skal klekkes fra å være egg til kyllinger. Høner blir de ikke før de er døpt, men det får dere lese mer om om to uker 😉

Turen begynte på fredag, med avgang fra Stiften kl 17, så vi dro jo så klart ikke før nærmere halv seks. Stappfulle biler satte da snuten mot skog og mark, og i sann hytteånd ble mobiler, nettbrett, og alt elektronisk samlet inn. Her ble tida målt i solmarkeringer, trøtthet og rumling i magen. Robstad tun tilbød alle 17 som ble med en god seng å sove i, og siden omverdenen ble lukket ute så underholdt vi oss selv på alle andre måter. CD-er med 90-tallsmusikk, gamle slagere og korsang fylte den varme stua, og det var mange flittige Klukker som satt rundt omkring med strikketøyet sitt.

Utenom å bli kjent, er hyttetur også designet for å være en småintens øvingshelg. Tonal samling (dåp) er jo like rundt hjørnet, og det er ingenting bedre enn å få øvd på sanger midt i gokk. Dirigent Marthe er forhåpentligvis fornøyd med innsatsen vår, vi håper selv at vi høres så bra ut som vi tror vi gjør.

Fredag og lørdag ble også dedikert til litt andre aktiviteter, bl.a. klekking og påfugljakt, men mer enn dette kan vi dessverre ikke si noe om. Lady Klukk har sine hemmeligheter, og dette er det kun Klukker som får vite noe om, men aldri fortelle.

Søndag formiddag pakket vi sammen og dro tilbake til Stiften, litt reduserte men generelt storfornøyde med helga. Resten av semesteret er knadd med mange aktiviteter for Lady Klukk, og vi gleder oss til alt fra grilling, Tonal Samling, oppdrag, bursdager, og julesanger.

Hepp!

Legg igjen en kommentar