Uncategorized

Rebusløpet

Etter fjorårets braksuksess stilte Stiften like godt opp for årets rebusløp. Alle fem organisasjonene satte opp sine poster hvor UiAs målrettede studenter skulle bruke sine mange kunnskaper for å vinne.

20140815_192641I år som i fjor startet vi kl17, og det ble store smil når vi så at årets oppmøte var gigantisk. Faddere i sine pene t-skjorter var i nesten hver eneste påmeldte gruppe, og det var flott å se nye og «gamle» ansikt i folkemengden som bevegde seg fra Stiften til Østsida og overalt over campus.
20140815_192856Inne i Høna Bar satt pene jenter i klukkegenser og skjørt ventende på alle de forskjellige menneskene som utover kvelden fløt inn og ut av baren. Vi tror faktisk vi så studenter fra nesten hver eneste studieretning, og det er gøy! Siden vi er en musikalsk organisasjon, var det kanskje ingen stor overraskelse at vi hadde lagd en musikkquiz for deltakerne. Første oppgave satte studentenes ører på prøve, da de måtte gjenkjenne låtnavn og artistnavn til tre forskjellige sangsnutter. Dette klarte alle veldig bra, så vi håpte neste oppgave skulle bli litt vanskeligere, men der tok vi feil igjen. Vi kombinerte akademiske og musikalske kunnskaper og hadde oversatt en engelsk sang til norsk og bad deltakerne om å gi oss låtnavn og artistnavn. Kanskje var det vrikk vrikk vrikk vrikk-delen som gjorde det lett å gjenkjenne Wiggle-sangen, men men!20140815_192925 (1024x768)
Til slutt fikk vi den store æren av å høre på 40+ lag synge for oss. For siste oppgave gikk ut på å fremføre en sang om høner som inneholdt ordene høne eller klukk, og resultatene ble fantastiske. Selv om mange gikk for de trygge tonene til Pål sine Høner, så var mange lag veldig originale med egenskrevne improvisasjonssanger – og flere av dem har vi dokumentert i loggboka vår, for herre så gode de var! Dessverre, selv om det er en god ting, så var det så mange lag på huset at vi måtte kutte ut denne oppgaven utover kvelden for å få fart på sakene. Men vi setter STOR pris på kreativiteten vi fikk oppleve 🙂

Rundt 22-tida, etter fem timer med sang, musikk, latter (og smisk, vi liker smisk!) pakket vi sammen og ryddet. Vinnerlaget ble «Noen må jo vinne» (sant så sant!) og Lady Klukk gir en kort applaus (den største ære!) til dem.

20140815_201311Til neste gang, hepp!

 

Legg igjen en kommentar