Studiestart

Studiestart

Dette året var studiestarten preget av et enormt regnskyll over sommerbyen, men vi klukker holder humøret opp uansett vær og vind. Vi stilte opp på plenen iført støvler og fjær, klar for å få inn nye sangglade fremtidige klukker. De to dagene fikk vi vist oss fram med sang og goodiebags og til vår alles glede, var det mange interesserte 🙂

Til tross for slitne bein og våte fjær, var det på kvelden dukket for åpent hus på Stiften som da vil si vorspiel, fest og nachspiel. Det er da vi får vist frem den flotte baren vår og hva vi kan, i tillegg til å synge. Vi fikk mange besøkende som ble med på allsang, dans og spill, for ingen kan motstå en klukkes sjarme og da er det umulig og ikke bli smittet av vårt gode humør.

Nå er vi godt i gang med opptak og vi har allerede fått inn mange nye ansikter som vi kan skape nye minner med. Responsen har vært enorm og vi kunne ikke vært mer fornøyd! Vi gleder oss alle til en fantastisk studietid med gamle og nye klukker!

Tusen takk til alle som har gjort studiestart til en suksess og takk til alle som har vist interesse og festet med oss! Vi digger dere!

Hepp!

De andre organisasjonene var også representert

Legg igjen en kommentar