Sommer med klukk

Filosofisk Aften 2014

I år som i fjor, var det tid for at klukkene tok seg et avbrekk fra hver sine feirer for å møtes i Jegers for en aften dedikert til grillkos, sang og ikke minst filosofiske innslag. Været viste seg fra sin beste side, men heldigvis var det ikke alt for varmt.

DSC01175 (425x640) Rugunn koste seg i sola, men ble ingen brunfarge denne gangen.

Vi startet kvelden med tale og skål mens vi ventet på at grillen ble varm. Vi delte søsterlig på grillmaten da alle hadde med seg alt for mye, noe som skjer ganske ofte, men som man aldri lærer av. Eggelikøren var selvfølgelig i tradisjon tro på plass.DSC01182 (640x425)

DSC01191 (425x640)Maiken hadde selvfølgelig med sitt berømte bakverk som vi koste oss med før det var klart for mer tale og skål.

Etterhvert var det klart for natursti der vi hadde så mye som 6 poster som skulle teste våre evner innen dikt, drama, mote- og smakssans, og for ikke å glemme balanse i ujevn skog. Etter det hadde vi fremføring og avstemming over vinnergruppa. Det er fantastisk at alle er så tøffe og kreative, men det skulle jo bare mangle, for vi er jo faktisk klukker.
DSC01229 (640x425)

Mørket falt på, lufta ble kjølig og mygga svermet. En vakker solnedgang over tretoppene inspirerte til det som jo ga denne aften dens navn, nemlig filosofiske tanker. Spørsmålene var dype og meningsfulle og alle fikk si sin mening. Det er uvisst om alle vet hva vi egentlig kom fram til, men alle er nok enige om at denne kvelden var nydelig og det gledes til neste år.
DSC01218 (640x425)

Nå er vi alle superspente på studiestart hvor de fleste av oss sees igjen og vi håper alle på nye medlemmer. Nyt sommeren så sees vi snart igjen!

Legg igjen en kommentar