STIFTENVårsemester

Stiftendagen 2014

Lørdag 26. April samlet alle stiftere seg for den årlige tradisjonen Stiften games!  For noen var det å vinne selve lekene som var målet, mens andre hadde øynene på prisene som ble utdelt senere på dagen. Med strålene sol og en gradestokk som pekte på 20 tallet i solsteiken, vandret vi rundt på parkeringsplassen som gøyal ungdom i puberteten. Komiteen som hadde ansvar for dagen bestod i år av Sverre (Quantum), Ellen Kristine (Klukk), Claudia (Spillopus) og Joachim (Brølet). I 3 tiden stod ca. 25- 30 stiftere klar på parkeringsplassen for å ta utfordringen. Lekene bestod blant annet av tromme kasting, kleslenke, øl-styrt m.m. Stemningen var på topp, og dommerne på de ulike postene mottok smisk i alle former. Som aller siste oppgave skulle hvert  enkelt lag lage en smiske sang om dommerne. Dette ble framført med stål karakter og alle bestod med glans!

 

Etter lekene var det tid for litt grilling og sosialt samvær ute i solsteiken. Med en rask tur på Joker for samtlige, ble det grilling av ti-talls pølser. Stemningen var god og det var nok å slukke tørsten med. Etter et par timer med tanning, drikking og skravling, var det tid for Stiften Awards. Her var det hele 17 ulike priser som ble utdelt til ulike stiftere som hadde utmerket seg det forrige året. Det ble blant annet utdeling av titler som partydronning, stiften par, årets smil, årets buddy og ikke minst årets stifter. Med mange fornøyde prisvinnere og noen få sjalu ansikt satte vi i gang med kveldens festligheter inne på huset.

 

I tillegg til festligheter på Stiften tok Blæsen fram instrumentene og korene varmet opp stemmene. For Irene fra STA feiret nemlig bursdagen sin denne kvelden. Men musikk og sang marsjerte vi nedover Østerveien for ønske henne gratulerer med dagen. Som et opptog uten like laget vi god stemning så alle kikket ut vinduene. Irene var veldig takknemlig for spontan bursdagssang av 30 stiftere utenfor døren, og dette var Stiftens måte og takke henne for all støtte.

Nydeligste dagen i året å leke på

Alt i alt var det en vellykket dag med fint vær og fine folk. Takker så mye for denne gang!

Legg igjen en kommentar