Korhelger

Korhelg i Trondheim

Helle og Marthe gjorde som de andre korene

For flere av klukkene startet korhelgen med en 12 timers lang togtur fra Kristiansand til Trondheim. På Oslo S møtte vi flere i samme ærend som oss selv, vi kjennte dem igjen på uniformene og skjønte at dette måtte være korene fra Ås.

De hadde satt av to hele togvogner til seg og sine og  hadde DEN festen i de to bakerste vognene. Da vi nærmet oss Trondheim følte konduktøren for å opplyse på høytaleranlegget, at nå kan de i vogn sju og 8 begynne å rydde, for nå ankommer vi om ti minutter (tror egentlig de hadde trengt mer tid enn det).
Fredag møttes vi ved Olav Trygvason på torget for å varme opp før kormatineen,det var tydelig at første tonen slo «godt» ann ut i fra reaksonen på folk som gikk forbi. De av dere som har hørt «Ormen Lange» før, vet hva jeg prater om

Kormatineen, sukk, trenger ikke si så mye mer enn; FANTASTISK!

her er noen flere stikkord fra helgen:

Buttons og kostymer, var nr 15 på lista under matineen, vi skifta oppå hverandre inne på do, alle de kjekke karene i sine respektive kostymer, alle de nydelige sanginnslagene, vi skyndte oss videre til revyen, som var dritbra, rugunn trivdes og delte øl med Marthe, men vi ble ikke full, så sang vi utenfor samfunnet, fikk gratis vin, skrev Trine Lise sitt eminente limerick. Sang for tromsø-koret, slageren katrines, festen fortsatte på samfunnet, smugling av vin, dansegulvet neste, det ble dansamed BLAK, så blei det visst burger og hjem. Resten er glemt..

Lørdag morgenn vi var fremdeles susa da vi stod opp for å rekke en overraskelse, ble kjørt med

buss til Lade for aktiviteter i en hall, sumobryting, black-light-fotball, rodeo ++, men vi bare sang med Culpa, og så så halve koret utslått på gressmatta nesten hele tid
Før vi gikk en jævlig lang tur for å havne på en fotballbane nedenfor festningen og synge turku-sang, noe Quantum satte pris på.en.
Sang for Overrævne før gikk hjem og skifta, kom oss til middagen, den gode maten, herlig fremføringer fra de andre korene og diverse taler, så sang vi for BLAK, og så dro vi på mc-klubben for videre fest, hvor bla Andrea festa natta lang siden hun hadde bursdag, resten av klukkene var litt slitne. Det er sikkert mange flere minneverdige øyeblikk, men dette var alt for denne gang.

Legg igjen en kommentar