Tonal samling

Tonal Samling 2013

Flotte klukker klare for Ost og Vin

Igjen var det tid for en av årets hyggeligste kvelder, nemlig Ost og vin som bringer sammen både nye, aktive, og frittgående klukker til koselig samkvem med våre favorittgutter i Quantum. Lady Klukk stod for kjeksene og osten og Quantum passet på at våre smekre sangstruper aldri ble tørre. Etter noen timers sosialisering ble det tid for å synge litt, noe som var spesielt vakkert etter noen glass med vin.

På plass i Markens kl 10 BLANK

Klokken 10.00 møttes våkne og opplagte klukker ved Hesten i Markens og det var ikke en eneste klukke som forsov seg, dog Klukkemor med resten av styret som skulle være med å synge, måtte løpe gjennom Markens for å rekke det.  (rakk det med ett minutts margin)

Etter et vellykket årsmøte, fikk vi valgt inn to nye inn i Vaglen henholdsvis Andrea som Skriveklukke og Marthe som Tur- og Festklukke og måtte si hadet til Helle som gav fra seg nestleder rollen og som har sittet i styret siden hun ble med i koret. Deretter stod Dåpen for tur, denne skal skal ikke utdypes eller snakkes høyt om, men vi har nå disse nye døpte klukkene: Marte Aarli ,som gikk rett fra å bli døpt til å bli frittgående, Marthe Melheim som var en av to kyllinger som ble klekket og som gikk rett inn i et styreverv, Cathrin Moen som var den andre av de to kyllingene som ble klekket. Videre ble Sanne Løyte Riis døpt, ennå hun nesten er som veteran å regne da hun har sittet i styret siden rett etter Constituitionen i år, samtidig døpte vi vår eminente dirigent Eveline Benchop, Miriam Sørvig Arnesen, Anja Elisa Damli og radarparet Grethe Bjørkholt Seim og Ingvild Rønningen

Etterpå gjorde vi oss klare for å feire Blæsens 39. Constitution, og kvelden var en suksess med god mat sang og en saftig fest etterpå (dog flere av klukkene var slitne og tok en tidlig kveld)

Legg igjen en kommentar