Vi skal få humøret opp!

Filosofisk Aften 2013

Selv om det er sommer og de fleste farer rundt i sine hjemtrakter, er opptatt med jobb, eller ferierer i varmere strøk, så bli man liksom aldri «kvitt» Lady Klukk. For hver sommer møtes de aktive og frittgående klukkene i Lady Klukk for Filosofisk Aften – en kveld dedikert til sang, filosofiske betraktninger og eggelikør.

Full konsentrasjon får å få igang grillen!
Full konsentrasjon får å få igang grillen!

 

Vi møttes en strålende solfylt lørdag og gikk opp til Jegersberg – turområdet like ved Universitetet. Der satte vi i gang grillene ved vannet, men hvor mange klukker trenger man for å starte en engangsgrill? Ikke minst – hvor mange fyrstikker? !

 

Videre koste vi oss med noen skåler/shots, en liten tale, og masse koselig sang. Og woops, der gikk hønene i vannet. Badetemperaturen var på topp, og som små sommerbarn svømte vi rundt og samlet in vannblomster. Resultatet ble det vi nå har døpt «brudelikør» – en shot med eggelikør dekorert med blomster og et rosa perlebånd – for perler er ei klukkes beste venn!

Finner du vår rødkledde høne?
Finner du vår rødkledde klukke?

Mens det fremdeles var lyst satte vi i gang natursti. Fire poster som utfordret klukkenes ferdigheter innen skriving, mote, første øyekast, og treffsikkerhet. Ved første øyekast, kan du finne Rugunn (eller, logohøna) på bildet? De tre lagene ga hverandre poeng, og vinnerne ble «The Party of the 90s» med noen flotte frittgående høner. Til slutt rundet vi kvelden med de filosofiske betraktninger. Selv om Platon og Aristoteles kanskje ikke ville vært like imponert over våre tanker som vi selv var, så satte det i hvert fall latteren i gang.

 

Kvelden var lang, men den var over før vi visste ordet av det. Vi sees igjen til studiestart. Til da – hepp!

Legg igjen en kommentar