Vi skal få humøret opp!

17. mai vi ere så glad i!

Er det en ting vi klukker elsker, så er det vår flotte nasjonaldag. I flere år har Lady Klukk og resten av Stiften vært med på å sette farge på dagen, og 2013 er intet unntak!

Dagen startet tidlig for gjengen, hvor vi møttes for en koselig frokost i Klukkebaren – Klukkemor Maiken hadde pyntet pent med flagg, stor og små, og til og med tatt med sitt berømte bakverk med rød-hvit-og-blå glasur. Nam! Det kaklet vi til det var på tide å vandre ned til byen, men på veien varmet vi opp (og underholdte) med å synge for festkledde mennesker på bussen.

For ingenting er vel som damekorsang 😉

vedbussen17mai
Lady Klukk i pene kjoler og venter på bussen til byen 🙂
Klukkemor Maiken og PR-klukke Renate i flott bunad og nydelig kjole.
Klukkemor Maiken og PR-klukke Renate i flott bunad og nydelig kjole.

 

 

 

 

 

 

 

Iført bunad og pene kjoler gikk vi skoletoget før vi fortet oss bort til scena i Tresset. Sammen med Quantum Oellarus Op Et Frem sang vi mange fine maisanger – vi håper vi ble hørt gjennom regnet!  Etter det – og noe vi aldri har gjort før – dro vi på Hotell Ernst og sang «Vårsøg» sammen med Quantum igjen. Klangen var flott, og det er noe vi ikke vil si nei til i fremtiden : )

Tilbake på Stiften fyrte vi opp grillen og koste oss med litt sprudlevann og grillmat. Sultne høner goblet i seg alt av pølser, hamburgere og salat – og kringle!

Sprudlevann!
Sprudlevann!

Visste dere at vi har ei høne? Hun var en gave fra mannskoret Quantum, og hun bor fredfullt på Gimle Gård, bare en kort gåtur for oss J Hun løp ut fra hønsehuset for å se oss og høre oss synge «Pål på haugen». Kjære Agda <3

Høna Agda  den største høna i hønsegården!
Høna Agda den største høna i hønsegården!
Vår maskott Rugunn hilser på Agda på Gimle Gård
Vår maskott Rugunn hilser på Agda på Gimle Gård

 

Nede i byen stilte vi oss opp i Tresset i våre pene hvite antrekk for å lage litt liv.  Mens Blæsen spilte, løp vi rundt, gav high-five til barna, lagde lyd med roperter, sang, og viste oss frem med våre beste fjær.  Og da toget var ferdig, var vi også helt ferdig – såre føtter og godt humør! Vi koste oss skikkelig – og vi sees igjen i togene til neste 17. mai også.

Hepp!

Legg igjen en kommentar