Updates

Vår og sommer 2020

Det er ikke noen hemmelighet at året 2020 har vært utenom det vanlige. Våren og alle dets aktiviteter ble brått avlyst etter regjeringen beordret landet å bli hjemme.

På grunn av dette var det flere av våre medlemmer som bestemte seg for å reise hjem til sine respektive hjembyer og fortsette semesteret derfra. Det var vanskelig å være sosial derfra, men med hjelp av internett og det fantastiske programmet Zoom fikk vi ordnet et par kvelder hvor vi quizet og fikk oppdatert hverandre på hva som skjedde i livene våre. Vi må si at hverdagen var mindre interresant enn vanlig ettersom vi alle var hjemme, men med et par bilder av barn, nieser og noen hunder her og der ble det alltid en koselig kveld vi alle så frem til.

Ollariske

Quantum finn også til en digital versjon av oellariske leker som vi ble invitert til. Dette også var en utrolig koselig kveld. Med lokalt øl i handa og godt humør bel det vist videoer samt flere morsomme aktiviteter Quantum hadde arrangert.

17. mai

Årets 17. mai ble helt anderledes en det vanlige. Vi øvde på vårsanger ute med resten av stiften i forkant av en mindre konsert i markens. dette var det ikke så veldig mange som deltok på, men det ble ikke noe mindre bra for det. Tilskuerne likte det og det ble i det minste litt sang på dagen som for mange av oss er et høydepungt i semesteret.

Vi klarte fremdeles å få til en liten digital frokost for de som ønsket det. Dette viste seg å være utrolig koselig. vi fikk ikke være sammen fysisk, men vi fikk hvertfall sett hverandre noe vi alle satte pris på. Så fikk vi synge i hvert vårt hjem ikke over zoom for det viser seg å ikke være den beste måten å vise vårt talent på.

Filosofiske aften

Vilde

Legg igjen en kommentar