Updates

Constutionen 44. 2020

I år var Constutionen litt annerledes en den pleier. Siden Quantum hadde jubile i år feiret vi ikke sammen (så de skulle få skinne for seg selv). Vi hadde derfor ikke ost og vin som vi pleier. Men vaglen bestemte seg heller får å arrangere fargefest i stede. Alle hadde kledd seg opp i alle verdens farger. Michelle, Marianne og Veslemøy pyntet baren kjempefint med vimpler og farger over alt i baren.

Et av våre nyeste medlemmer Vinona gikk hjem med prisen for beste kostyme hvor hun hadde kledd seg i rosa fra topp til tå. Komplett med Hubba bubba og rosa blinke sko. Siden vi ikke hadde vin i år bestemte vi oss for å heller ha drinker. Dette viste seg å være en stor suksess. Ane briljerte som bartender hvor hun kjørte på med gin, juice og sukker lake til alle som ville ha. Om masteren ikke går som planlagt vil hun alltid ha noe å falle tilbake på. Ettersom det var bursdagen til Rugunn feiret vi hennes hennes x år (vi snakker ikke om alder) med sang, musikk og fest hele kvelden.

Flere av oss dro hjem tidlig for å være opplagt til å synge hele lørdagen, men som alltid var det noen som ble til langt på natt. Vi møtte som alltid opp i markens med godt humør og Redbull i hånda. Noen med mer stemme enn andre, men sett bort fra dette det gikk sangen som planlagt. Med fint vær og godt publikum kunne vi ikke bedt om en bedre start på dagen.

Etter dette var det duket for årsmøte. Vi kan ikke si mye om møte, men jeg vil gjerne annonsere vår nyeste klokkemor Ane. Med seg har hun nesten identisk vagle som Yvonne med et nytt medlemm Iselin har tatt på seg det blå båndet og er herved vår nye kroneklukke. Vi er alle triste for å se Yvonne uten perlebåndet, men vi vet at Ane kommer til å gjøre en fantastisk jobb som Klokkemor frem mot jubileet neste år.

I disse Corona tider ble besøket på CB dessverre avlyst. Vi duket derfor opp til Pizza party i klukkebaren. Ane og Veslemøy hadde laget Quiz og det ble en fantastisk ettermiddag. Vi fikk arrangert en styrtekonkurranse hvor ____ briljerte og tok hjem seieren.

Så var det duket for middag. Med sang fra de andre korene og Wok i magen var det en vellykket aften. Vi fikk en stjerne av våre kjæreste Quantum, en dansende høne av Blæsen, en cocktail shaker av brølet og en __________ av Spillopus.

Festen fortsatte som alltid på Stiften til langt på natt. Tusen takk til alle som gjorde denne helgen til den fantastiske helgen som det var.

Legg igjen en kommentar