Updates

Q45 – Quantums 45-årsjubileum

For to uker siden var det endelig tid for Quantums 45-årsjubileum, noe vi hadde hadde gledet oss til i godt over ett år! Det ble en fantastisk morsom helg, hvor vi fikk møte på både kjente og ukjente gamle Quantere, samt feste på kjent stiftenvis (altså til morgengry).

Hele helgen startet på Stiften med Quantum Quantum, som ble en koselig kveld med gode limerick og ikke minst et par glass (eller flasker) vin. Dette var også bursdagen til Michelle, så kjørte i gang en liten bursdagsfeiring for henne også, selv om hun egentlig skulle feire en uke senere. Gjennom hele kvelden, som ble ledet av Bendik, fikk vi høre noen knakanes gode limerick i tillegg til noen som ikke kan kategoriseres som noe annet enn mindre gode . Selveste Yngling (egentlig Capitano) vant beste limerick med et fantastisk dikt om de forelda. Kvelden fortsatte for mange av oss, men ettersom de aktive Quanterne hadde fått streng beskjed om å være opplagte til konserten dagen etter, var det for det meste oss klukker og noen foreldra som var igjen og feiret Michelle.

På fredagen var det duket for konsert på klubben, og jeg kan med hånden på hjertet si at det var en fryd å høre på guttene. Det musikalske nivået var utrolig høyt og det var utrolig gøy å høre at de har jobbet så mye med sangene. Dette setter lista enda høyere for oss til neste år, og vi kan bare håpe at vår jubileumskonsert blir like bra.

På lørdag hadde vi et lite vors før vi turet videre ned til CB. Ettersom Quantum hadde to puljer som skulle på CB, hadde de mange plasser til overs som vi tok med glede. Det var utrolig koselig å se hva andre gjør på deres CB besøk, samtidig som at det også var veldig koselig å kunne bli kjent med de forelda i et litt roligere lokale enn på Stiften.

Det var også der vi fikk vite det nye Raadet. Håkon Bjornes er herved Capitano, Adrian McAllister fortsetter som 1. læm, Brage Rørmark er herved 2. læm og Julian Folde sitter i baren med den rosa sløyfen. Yngling i år ble Magnus Ingemann Skulstad. Vi gratulerer så mye til det nye Raadet, og gleder oss til å se dere styre Quantum videre!

Etter noen timer på CB-kjelleren dro vi videre til gallamiddagen på Caledonien i byen. Ikke alle spiste, men det var en koselig kveld alt i alt. Det var taler, sang og god vin hele kvelden, og selvfølgelig også gaveoverrekkelse under middagen. Quantum fikk pingviner både i dyreparken og en på antarktis oppkalt etter seg, en fra Brølet og en fra Spillopus. Sjæfen i Blæsen, Malin, hadde også sydd en gulljakke til Belmann, og den satt som et skudd. Vi ga dem en hjemmelaget veddeløpskortstokk og et vågalt bilde av oss selv i gallauniform (uten selve kjolen) med noen strategisk plasserte fjær (classy but never trashy). Vi hadde også lært oss Klukk sin versjon av 20 mann, som vi fremførte på scenen under gallamiddagen. Men med et par glass innabords og en scene hvor du ikke kan høre de på den andre siden, var ikke fremføringen heeelt ideell. Men vi later som at alle var så fulle etter CB, og at ingen husker hvor bra eller hvor dårlig vi sang, hehe.

Helgen ble som alltid avsluttet på Stiften hvor det var dans, sang og øl til langt på natt. Tusen takk for en fantastisk helg gutter! Utrolig bra jobba!

Legg igjen en kommentar