Vi skal få humøret opp!

Stiftendagen 2013

Klukker slitne etter x-russefest kvelden før, men klare for lek på Stiften!
Klukkene er slitne  etter x-russefest kvelden før,             men klare for lek på Stiften!

Stiftendagen er en årlig event for de musikalske organisasjonene på Stiftenbygget: Quantum, Brølet, Spillopus, og husets eneste orkester Blæsen – vi samles en dag på våren med spennende leker og lystig lag.

Vi mikses på lag og må gå gjennom en rekke «krevende» øvelser som tester vår kreativitet, styrke, presisjon og lagånd. Men først og fremst har vi det morsomt med «de andre dyra på gården» og tar oss en god grillings i finværet… selv om det ble litt regn og vi måtte ta lekene inn.

Utover kvelden ble det også kåring av Stiftens, vel, mange forskjellige personligheter. Hver organisasjon nominerer en person til hver av de mange kategoriene, og i år gikk veldig mange klukker av med premie.

Vår tidligere Klukkemor med velfortjent tittel!
Andrea
Denne jenta har virkelig satt sitt preg,
både med utseende og fantastisk personlighet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrea (2.alt) vant Årets deilige!
Siw (dirigent) ble Årets dirigent!
Ingrid (2.alt) som Årets partydronning!
Sanne (2.alt) ble Årets reddende engel!
Henriette (1.sopran) som en del av Årets Stiftenpar
Johanna (frittgående) ble Årets Stifter!

Sant skal sies, vi er veldig fornøyde med kvelden. Hepp!