Updates

Halloween 2019

Da har Halloween kommet å godt i år også. Det som mange ser på som en av årets beste fester.

Vi var tidlig ute med å planlegge pynting av baren i år og vi landet på temaet Coraline, en stop motion film produsert av Laika studios. Filmen handler om en ung jente som blir lurt inn i en magisk verden. I denne verdenen blir hun lokket med forskjellig under som herskeren i denne verdene har laget kun for henne. Det ble derfor bestemt at vi skulle dele baren inn i de forskjellige underne i filmen. Delene var et sirkus, et teater, en hage og stuen i huset. Med så mye som skulle gjøres gikk det mange timer den siste uken til å få baren fiks ferdig til Lørdagen

Det var en del i koret som også bestemte seg for å kle seg ut som karakterer i filmen. Dette resulterte i at Ingrid, Torill, Michelle og Pia vant prisen beste familie. Dette var vel fortjent spesielt etter alle timene som ble brukt på å legge den plettfrie sminken.

Spillopus hadde pyntet baren sin som en Hannibal Hektor si restaurant fullført med lydspor og menyer på borene. Blæsen hadde et forhekset tre i sin bar som med lys og masse blader på gulvet. Det var tøffe konkurrenter, men alle timene med planlegging og pynting resulterte i at vi vant beste bar for andre år på rad.

Yvonne reiste hjem med diplomet for beste kostyme som multitalentet Jeffree Star. Marianne vant skumleste kostyme med et barn som krabbet seg ut av megen hennes.

I år hadde stiftens halloween også en stiftenbingo. Det gikk ut på å utføre flest mulig oppgaver som var tilegnet de forskjellige barene. Her tok Alexandra seieren for første rad fullført og Ingrid for først fullførte ark. Anne-Margrethe vant årets devil on the shoulder for sin vandring rundt i alle barene.

Festen varte til langt på natt med god musikk, dansing og noe godt i glasset hos de fleste. Det blir spennende å se hvordan baren kommer til å se ut til neste år så får vi satser på å beholde vandrediplomet til neste år også.

Legg igjen en kommentar