Updates

UKA Trondheim 2019

Da har Uka kommet og gått. Helgen begynte for de fleste på torsdagen hvor mange tok seg litt skolefri for å komme frem i god tid. Da fikk de som kom tidlig på morgenen tid til å se byen i sjeldent fint vær. Da resten hadde kommet på plass var det egentlig bare å komme seg i seng fortest mulig for å gjøre seg klar til fredagen.

Fredagen begynte med matiné på frimurerlosjen hvor Candiss, Pirum og Knauskoret briljerte med en Løvenes Konge-medley som fremkalte gåsehud hos samtlige i salen. Etter dette kom det supre fremvisninger på løpende bånd. Vi fremførte Mr. Sandman som nummer tre i rekken. Selv med litt lite balanse i stemmegruppene gikk fremføringen kjempefint. Da var det bare å sette seg ned og kose oss med resten av sangene og korene.  Etter matineen hadde vi intimkonsert med BLAK fra Bergen, noe som nesten har blitt en tradisjon. Etter dette var det å få i seg noe å spise, og deretter var det et lite vorspiel på hotellrommet til Yvonne, Michelle og Siri. Det var så fest på MC klubben Rams like ved Lerkendal stadion. Her var det minglig mellom korene, bytting av buttons og ikke minst intimkonsert med NGA.

«Siiiitroner i skiver, kaffe strør vi på!» var noe av det første vi hørte på lørdagen. Fredagen hang litt igjen hos mange så det var bare tre av 11 som møtte opp på frokosten, men dette stoppet ikke oss som dro. Det ble derfor høyt inntak av både vodka, kaffe og sitron. Turen gikk så ned til overraskelsen som i år var silent disco. Dette var satt opp bak Studentersamfundet, hvor vi kunne nyte popcorn, øl og bra musikk som falt i smak hos alle.

Vi dro så tilbake til hotellrommet til Yvonne, Michelle og Siri for et par øl til, samtidig som vi skiftet til gallauniform. Før middagen var det duket for revy. Studentersamfundet hadde satt opp en studentrevy som en del av Uka. Dette var en utrolig morsom oppsetting selv for oss som ikke forstår alle trøndervitsene. Det var deretter duket for gallamiddag. Under middagen var det også gaveoverrekkelse, og tradisjon tro var det tre flakser eggelikør som ble gitt fra oss fra Kristiansand. Det var det mange fine gaver som ble gitt, men den mest sjokkerende gaven var uten tvil til to undulater som ble gitt av Svæveru til Candiss! Under middagen hadde vi urpremiere på den nye fellessangen for jentene, nemlig «Kaval Sviri» – en Ungarsk folkevise som har erstattet «Bread and roses». Så var middagen over og vi ble busset tilbake til Rams. Her hadde vi intimkonsert med Ultralyd og en ekstra konsert med NGA hvor vi sang Vårsøg sammen. Resten av kvelden gikk til dans, sang og å få nye venner.

Omsider kom søndagen og tid for hjemreise. Noen fikk en dag ekstra i Trondheim, mens andre reiste med et tidligere fly hjem til en litt varmere landsdel.

Tusen takk for en fantastisk helg.

Legg igjen en kommentar