Updates

Vår, sommer og tidlig høst 2019

Long time, no see! Her kommer en liten oppdatering på hva vi har drevet med det siste halvåret:

Etter at eksamen var slutt i mai/juni-perioden tok mange seg tid til to små sommeravslutninger på tampen av semesteret. Én med bare oss jentene i koret, og én med alle organisasjonene på Stiften.   

Da alle hadde reiste hjem for sommerferie, viste det seg at flere syntes det var for lenge mellom semestrene. Vi var derfor heldige da søskenparet Selma (fra Klukk) og Bendik (fra Quantum) inviterte både Quantum og oss til deres hjem i Bamble. Dette viste seg å bli den beste sommerkorhelgen i historien; Komplett med turkufrokost, båttur og en god mengde sang og dans.

Etter en lang sommerferie var plutselig studiestart rundt hjørnet. Vi stod på stand og promoterte kortet for både nye og gamle studenter på campus. Dette var lurt ettersom vi klarte å få med 23 jenter på opptak. Klukkemor Yvonne, dirigent Espen og vikar-dirigent Adrian klarte etter to opptak å plukke ut 12 nye klukker som viste seg å være kremen av kremen.

Hytteturen kom fort etter studiestart. Dette var en herlig tur med godt humør og nydelig vær hele helgen. Med bedre vær enn i fjor var det lett som en lek å kjøre opp til fjorårets hytte, Vennebu, som ligger like forbi Evje. Helgen gikk til spising, synging, spilling av Ligretto og alt som er obligatorisk å gjøre på hyttetur. Naturligvis med noe godt i glasset store deler av helgen! Etter en intens helg med øving på både nye og gamle sanger, ble både gamle og nye klukker bedre kjent med hverandre.

Like etter hytteyren var det Tonalen som stod for tur. På fredagen var det duket for date Quantum. Tradisjon tro startet vi helgen med ost og vin, som i år var flyttet til Lilletunstova i kantinen. Vi fikk alle møte de nye Quanterene, og vi syntes de var noen hyggelige karer hele gjengen. Kvelden besto av god vin, sang og godt selskap, og vi kunne ikke bedt om en bedre date med gutta våre. Når kvelden var over var det å komme seg hjem for et par timer på øyet før det var oppmøte i Markens kl. 10 dagen etter. Vi sang som alltid for morgenfuglene i gaten, noe som ble til stor fornøyelse for byens borgere. Så var det straka vegen opp til Høna Bar for det ærbødige årsmøtet hvor blant annet den øverste vagle ble utnevnt. Eline ble ny Skriveklukke, Torill ble Tur- og festklukke, Siri er nå ny Barklukke og Anne-Margrethe fikk PR- og Markedsføringsvervet. Dere kommer til å gjøre en super jobb sammen med Klukkemor Yvonne og Kroneklukke Ane!

Så var det tid for de små kyllingene å vokse opp til høner gjennom dåpen. Ettersom dette er top secret kan jeg bare si at vi nå har 11 nye høner i våre rekker og to konfirmerte klukker (Hanna og Gidsken) i koret. Gratulerer! Dåpen og dagen måtte feires med PIZZA PARTY. Resten av kvelden gikk til spising av pizza, festing og god gammaldags morro. Ettersom Blæsen har jubileum i år ble det bestemt at vi ikke holdt Tonalen samme helg som dem slik vi vanligvis gjør, men det var ikke mangel på stemning av den grunn.

Helgen etter var det tid for å feire Blæsen og deres 45-årsjubileum. Det hele begynte på fredagen med at vi sang for dem på deres konsert på KICK. Her kan vi meddele at vi fikk stor applaus av de avspaserte Blæserne. Vi sang Toxic alene og sammen med Quantum debuterte vi med Smooth Criminal som Espen har arrangert til perfeksjon. Etter konserten deltok vi på Blæsens etterfest på Stiften, og vi kan vel ærlig innrømme at det ble en liten etterfest på oss dagen etter også!

Dette har altså vært vår høst så langt. Det neste som står på listen er korhelg i Trondheim neste helg, som vi gleder oss utrolig mye til.

Legg igjen en kommentar