Updates

KLITTEN19

(OBS: bildedryss!)

Vi har gledet oss i lang tid, og endelig var det tid for ny tur til Krakow for å delta på Klitten19!
Vi var en gjeng på 7 stk. som ankom onsdag kveld, og dermed hadde hele torsdagen til rådighet før alt braket løs på fredag. Noen av oss valgte derfor å dra en tur i saltgruvene. Det ble også tid til god mat og manikyr, før vi på kvelden samlet både Klukk og Quantum for en siste øvingsinnspurt til matineen.

Fredag, og endelig er vi i gang! Matineen varte i mange timer, for intet mindre enn 30 kor skulle presentere seg og synge for hverandre. Vi valgte å synge Toxic av Britney Spears, og det slo godt an skal vi dømme applausen etterpå! Etter matineen hadde vi intimkonsert med BLAK fra Bergen og kunne spise og vorse litt før fest på kvelden. På fest var det både fyrverkeri og intimkonsert med Plica Vocalis og Tinnitus fra Ungarn, god stemning!

Lørdag feiret jeg (PR-klukke Vilde) 25 år og ble vekket med kake og bobler på senga! Deretter bar det rett til turku. Etter turku hadde vi intimkonsert med Noe Ganske Annet før overraskelse der vi ble delt i to grupper: en som skulle på båttur på elva, og en som skulle spille flipcup. Med oss i båten hadde vi Quantum, Lærken og Mannskoret Klingende Mynt, og det var sang og god stemning.

Meningen var at de to gruppene skulle bytte plass når de var ferdige, men grunnet naboklager ble det ikke flipcup på oss. Det var like greit, for da hadde vi intimkonsert med Kalliope og et par stk. fra Lærken. Mens vi sang kom det er par fyrer bort til oss og lurte på om vi ville være med å bidra til World Dance Day mens de filmet oss. Som de kvinnene med stil vi er, kan vi både synge og danse, så det takket vi selvfølgelig ja til! Her er resultatet:

Lørdagen ble avsluttet med gallamiddag der alle guttene og jentene sang for hverandre. Det var også gaveoverrekkelse, men grunnet så stor deltakelse i år, presenterte korene seg selv og gaven til vertene i CoperniChoir i en videosnutt hver. Etter galla hadde vi intimkonsert med Cantus Cordis og Tinnitus igjen<3 Det ble festet til uti de sene nattetimer, og både en og annen klukke var sliten da søndagen kom. Noen valgte å dra i badeland med Quantum, andre dro på shopping, og noen ble hjemme for å reparere litt.

Takk for en heidundranes Korhelg i Krakow! Hepp!

Legg igjen en kommentar