Constitution

Lady Klukks 43. Constitution

Forrige helg (1.-3. mars) feiret vi Constitutionen vår! Hele 43 år ble vi denne gangen, og det ble som vanlig feiret til den store gullmedalje. Det hele begynte med konserten vår fredag kveld. Vi har øvd iherdig siden semesterstart med mange stemmeøvelser, korøvelser og øvingshelg. Repertoaret var en god blanding av gammelt og nytt, til glede for både gamle og nye klukker og øvrige i publikum. Førstesopranene hadde også øvd litt ekstra på våre kjære quanteres 20. mann med ny tekst, og overasket både publikum og resten av koret med dette nummeret midt under konserten. Både dette nummeret og resten av konserten ble tatt godt imot, og vel overstått konsert ble feiret med bobler i glasset på Stiften.

 

Lørdagen begynte som vanlig med sang i Markens før turen gikk til Stiften for å holde årsmøte. Hva som skjer der er hemmelig, men vi kan med glede meddele at på årsmøtet ble den nye Øverste Vagle annonsert, og vervene er nå som følger:

Klukkemor: Yvonne Karlsen

Skriveklukke: Tonje Hjelleset

Kroneklukke: Ane Margrethe Røed Eliassen

Barklukke: Eline Ellingsen Smidesang

Tur- og festklukke: Marianne Koveland Skotoff

PR- og markedsføringsklukke: Vilde Hagen Svanberg

I tillegg fikk vi ny fanebærer, Torill Aas Nøst, og ny hønebærer, Anne-Margrethe Forbord.

 

Etter årsmøte tok vi bussen til CB-kjelleren, kanskje helgens høydepunkt. Vi gledet oss sånn at både de på busstoppet ved UiA og alle som tok bussen med oss fikk en aldri så liten gratiskonsert. Vel inne på CB var det sang og pizza med glasset høyt hevet i flere timer.

 

Etter CB bar det rett til Stiften igjen for å skifte til gallauniform før gallamiddagen i kantina. Dirigenten vår, Espen, ble borte på veien, så Quantums dirigent, Hisham, dirigerte oss når det var vår tur til å synge. De andre sang også, og etter god middag og flere formidable gaver (vi snakker blant annet arrangement på Stronger av Britney Spears, et bilde av quantegutta til å henge i baren, samt en ny søster til Rugunn, nemlig Vingunn!) bar turen nok en gang bort til Stiften. Espen dukket også opp igjen uti de sene nattetimer etter det som viste seg og være en god, gammeldags lur.

Søndagen var det obligatorisk vasking, og på kvelden var det fastelavensboller og film i quantebaren for de som ville. En flott avslutning på en flott helg!

Hepp!

Legg igjen en kommentar