Updates

Halloween 2018

Forrige helg feiret vi et av årets beste høydepunkter, nemlig Halloween! Selv om feiringen var noe på etterskudd ble det fortsatt supergod (og skummel) stemning. Folk fra alle organisasjonene på Stiften hadde vært svært kreative i år, og det var både skumle og morsomme kostymer, samt kreativt pyntede barer. Halloween-komitéen i Klukk hadde i år valgt temaet Charlie og Sjokoladefabrikken, noe som resulterte i en svært gjennomført bar som selvfølgelig sikret oss prisen for årets beste bar. Det var definitivt deilig å få tilbake vandreprisen for beste bar etter å ha mistet den til Spillopus i fjor. 

Her er bilder av baren vår i år:
      

 

I tillegg til å vinne prisen for beste bar, var det også flere av våre medlemmer som vant priser denne kvelden: 

Marianne vant prisen for beste sminke!

 

 

Siri, som hadde kledd seg ut som en glassmanet, vant prisen for søteste kostyme!

 

 

Michelle, som vanligvis har de mest gjennomførte kostymene, vant i år prisen for årets nedgradering!

 

 

Gidsken vant prisen for skumleste kostyme!

Vi gratulerer til alle som vant priser, og gleder oss allerede masse til å feire Halloween igjen til neste år! Da satser vi på å beholde prisen for beste bar, og samtidig sikre oss flere individuelle priser. 

For en gjeng!

 

Nå er det bare tre uker igjen til vi skal ha julekonsert sammen med Quantum i Oddernes kirke. Vi anbefaler alle som er i Kristiansandsområdet den 30. november å stikke innom for litt sang, pepperkaker, gløgg og julestemning! Vi gleder oss masse, og håper at mange har lyst til å komme og høre på. 

 
– Over og ut, PR- og markedsføringsklukke Yvonne

Legg igjen en kommentar