Korhelger

Korhelg i Ås!

Forrige helg, 20.-22. oktober, var det tid for korhelg i Ås, eller «duohelg» som vi kalte det, der hele TO klukker, Siri og Vilde, var påmeldt. Helgen startet med en 6 timers togtur fra Kristiansand til Ås sammen med Quantum. Etter mye styr der toget endte opp med å kun slippe av halvparten av oss på togstasjonen i Ås slik at resten måtte ta taxi fra Vestby, var helgen i gang! Vi ble huset av ivarinne Kristi og bodde i kollektivet hennes sammen med 6 quantere. Det var god stemning, og allerede første kvelden ble gitaren funnet frem og Wonderwall sunget kl. 02.00.

På lørdag startet dagen med matiné. At vi bare var to stykker stoppet ikke oss! Vi dro til med «Katrines livshistorie» og fikk, til vår store lettelse, hele salen med oss. Det var ikke skummelt å bare være to når vi fikk så gode tilbakemeldinger i etterkant. Etter matineen var det middag og mingling. Vi hadde til og med en liten intimkonsert med Noe Ganske Annet. Hele helgen har vi også fått lov til å være med på Quantums intimkonserter, tusen takk <3

Tradisjon tro startet søndagen med turku og overraskelse. Årets overraskelse var aktivitetsstasjoner rundt om på Samfunnet der man kunne vinne ølbonger ved å f.eks. snurre på lykkehjul og skyte på blink. Så skulle hvert kor sende en representant til limbo-konkurranse. Der gikk 6 stk. videre til en eggknusekonkurranse, før 3 stk. gikk videre til piñata-konkurranse. På kvelden var det tid for gallamiddag. Siri hadde obligatorisk skole på mandag, og måtte derfor dra tilbake til Kristiansand før middagen. Vilde ble dermed eneste klukkerepresentant og satt alene med koret Bilyd fra Trondheim under middagen, samt delte ut gaven til vertskorene. «Duohelg» var blitt til «solohelg», men også dette gikk over all forventning.

Etter middagen var det igjen tid for fest, denne gangen i korhusene. Turen gikk først til IvarInn, men gleden ble kortvarig da politiet raskt kom på plass og ba oss dempe oss og helst dra et annet sted. Festen fortsatte da på Bohemen, Sangkoret Lærkens bar. Her var det stappfullt, se for dere 100 stk. i klukkebaren! Med tanke på den lange reisen hjem mandag morgen ble det ingen Psildefrokost på Klukk i år, men heller en hyggelig hjemreise med noen quantere.

Helgens lærdom:
– Det går helt fint å bare reise to stykker på korhelg.
– Bruk flere dører når man går av toget så alle kommer seg ut i tide.
– Ikke gjem sprit i buskene fordi du ikke kan ha den med inn, den blir borte.
– Kuken19 skjer!

Takk for en flott helg, spesielt til Quantum <3 Ses i Krakow, hepp!

Legg igjen en kommentar