Høstsemester

Date med Quantum: Mexican Fiesta

¡Hola!

Forrige lørdag var det atter en gang tid for date med vårt fantastiske kjærestekor, Quantum. Det siste året har guttene våre vært eksepsjonelt flinke til å lage i stand flotte og gjennomførte dater for oss, så nå var det endelig på tide at vi la inn giret og stelte i stand en heidundranes fest for dem også. Etter mye diskusjon internt fant vi omsider ut at vi hadde lyst til å arrangere en skikkelig mexican fiesta med meksikansk snacks, tequila, piñata og limbo. Den nye og den gamle vaglen samarbeidet for å lage tidenes fest, og resultatet ble en herlig kveld med fantastiske mennesker, morsomme aktiviteter og svært god stemning. 

I løpet av kvelden rakk vi å mingle, spille spill, ha chili-spisekonkurranse, limbo, denge løs på piñataen og feste ut i de sene nattetimer. På anlegget hadde vi spansk og meksikansk musikk, noe som viste seg å falle i god smak hos mange. Prikken over i-en var definitivt alle de morsomme kostymene, og det var flere av oss som ble imponert over hvor mye innsats folk hadde lagt i nettopp dette. Her er noen bilder fra kvelden:

Klukkemor Michelle og skriveklukke Tonje laget velkomstdrink til alle!

Nachochips med dipp!

Ironisk nok, så satt Mads og lovet at man skriver «por favor» med e. Man fant jo fort ut at dette var feil.

Klukkemor var ikke fornøyd med at Åsgeir møtte opp i samme antrekk!

 

Vi koste oss masse både under planleggingen og gjennomføringen av daten, og gleder oss allerede til neste date! I mellomtiden jobber vi med den kommende julekonserten vår, og er allerede i full gang med å jobbe med nye og gamle julesanger. Neste store arrangement på lista er Halloween, noe vi naturligvis gleder oss masse til.  Det er med andre ord bare å glede seg til neste blogginnlegg, som forhåpentligvis vil være prydet med skumle bilder. Kanskje klarer noen av våre medlemmer å stikke av med noen av prisene som deles ut den kvelden? La oss krysse fingrene!

– Over og ut, PR- og markedsføringsklukke Yvonne

Legg igjen en kommentar