Vi skal få humøret opp!

Påskeaften

En stolt og tro Klukketradisjon er Påskeaften – så klart, det er en helligdag dedikert til oss selv!

Denne feires alltid lørdagen før/etter den ordentlige påsken, og denne gangen stod vi klare 6. april. Her får Barklukke vist seg frem med sine mikseferdigheter, men først og fremst er det egg som står i sentrum.

Fineste Ingrid og Elisabeth, henholdsvis Tur&Fest-klukke og Bar-klukke fikser kveldens kakling
Fineste Ingrid og Elisabeth, henholdsvis Tur&Fest-klukke og Bar-klukke fikser til kveldens kakling!

 

Kl.18 kom både aktive og frittgående høner til Stiften for Quiz – hvor Siw (vår dirigent), Andrea (2.alt) og Henriette (1.sopran) vant med en hårsbredd. Videre var det eggejakt omkring på bygget, hvor alle klukkene måtte finne ett egg hver seg, spise det og sette sammen figuren inni. Her ble det PR-klukke Renate Kristiansen som var den klare vinneren, og vant en fin sjokoladehøne!

Etter dette ble det stelt til eggeløp ute. Etter hvert som eggene falt i bakken og en og en gikk videre til neste runde, ble det den frittgående Anja Engen som for tredje året på rad løp raskest med egget på skjea. Hun kunne da stolt gå hjem med «Vandresokken».

Hepp!