Updates

Tonal Samling 2018

Årets tonale samling er over, og en gjeng med slitne, men fornøyde høner jobber på spreng med å komme seg igjen etter helgens festligheter.
Helga startet med et smell, og det var ost- og vinkveld med Quantum som sto på agendaen på fredag.
Daværende tur- og festklukke Yvonne hadde ordnet med mat, drikke og pynting, og kvelden gikk som en drøm. Med gode tilbakemeldinger fra både aktive og frittgående klukker, samt aktive quantere, kunne vi si oss fornøyde med en vellykket og morsom kveld.
 

Her er klukkemor i fyr og flamme på fest etter ost og vin

For noen ble kvelden kanskje litt vel morsom, og alkoholinntaket ble for noen litt meget. Dette resulterte i noe fyllesyke hos enkelte dagen derpå.
Lørdagen startet med tradisjonell synging i Markens, mens barklukke Tonje og tur- og festklukke Yvonne møtte tidlig opp på stiften for å rydde etter gårsdagens festligheter og gjøre i stand til årsmøte og dåp. Det er ingen tvil om at Tonje skal ha skryt for alt arbeidet hun gjorde i forkant av årsmøtet og dåpen på lørdag, spesielt med tanke på at Yvonne var for opptatt med å sitte i vinduskarmen i quantebaren og spy i en plastpose. Heldigvis hjalp det å hive nedpå noen prosenter for å bli kvitt fyllesyken.

Rundt kl. 12 møtte de resterende klukkene, både aktive og frittgående, opp i Høna bar, klare for årsmøte og den fryktede dåpen. Under årsmøtet ble det valgt nytt styre, og det var da vervene skriveklukke, barklukke, tur- og festklukke og PR- og markedsføringsklukke som skulle byttes ut. Ny skriveklukke ble Tonje, ny barklukke ble Marianne, ny tur- og festklukke ble Ida Kristine og ny PR- og markedsføringsklukke ble Yvonne, altså meg sjæl (jeg har til nå skrevet om meg selv i tredje person, og kommer sikkert til å gjøre det ut dette innlegget).

Med et svært vellykket og knirkefritt årsmøte gjennomført, var det endelig tid for dåp. Dette er et hemmelig rituale, og jeg kommer derfor ikke til å nevne noe mer enn at hele 9 kyllinger ble døpt, og er nå fullverdige høner. GRATULERER!

Etter dåpen var det tid for å skifte til galla og gjøre seg klare for Blæsens gallamiddag, i forbindelse med deres 44. consitusjon. Under middagen spiste halvparten av koret pizza som de hadde bestilt fra pizzabakeren, mens de resterende spiste den tradisjonelle lasagnen. Alle korene holdt korte intimkonserter for hverandre, og vi kunne glede alle gjestene med en klassiker, nemlig I can go the distance (eller hecules som vi kaller den), men også en ny låt vi har jobba hardt med den siste måneden, nemlig A natural woman, som kan regnes som en tribute til Aretha Franklin. Vi koste oss med å synge begge sangene, og håper også at publikum syntes det var like gøy som oss.
Som gave til Blæsen hadde tidligere tur- og festklukke Yvonne kjøpt inn et søtt lite skilt med ”family rules”, som hun hadde pyntet med perler og fjær. Det virket som at dette falt i god smak hos Blæsen.

Etter middagen var det tid for å feste utover de sene nattetimer, og selv om mange var slitne og bestemte seg for å reise hjem tidlig denne kvelden, var det fortsatt en del klukker som festet og koste seg til langt på natt.

På søndag var helga fortsatt ikke over, men vi hadde nå kommet til den kjedelige delen av hela, nemlig rydding. Når sant skal sies, så har jeg aldri før vært vitne til et så godt oppmøte på rydding dagen derpå. Det var faktisk så godt oppmøte at innen undertegnede kom til ryddig (kanskje ca. 13:10), så var nesten hele baren strøken allerede. Etter rydding dro en gjeng ned på McDonalds for å gjøre dagen litt bedre, samt feire at helga hadde vært så vellykket.

 

Nå er tonal samling over for i år, men vi har hatt det kjempegøy, selv om vi er noe slitne etter alt som har skjedd. Nå skal vi hvile kroppene våre og gjøre oss klare til intens jobbing mot julekonserten, som vil være i slutten av november. Det er med andre ord bare å gjøre seg klare!

– Over og ut, PR- og markedsføringsklukke Yvonne

Legg igjen en kommentar