STIFTENUpdates

Double-Oh Quantum

16. mars 2013 hadde Lady Klukk æren av å invitere kjærestekoret Quantum Oellarus Op Et Frem med på date. Dette var for å «gjengjelde» daten Quantum inviterte oss med på i fjor, og fordi vi er så glade i våre barske gutter!

Daten ble kalt «Double-Oh Quantum» og hele Klukkebaren ble dekorert i beste Bond/Casino-stil, med kort, pokerchips, og terninger. Klukkene tok også initiativet til å oppgradere barkrakkene 🙂

Daten startet med spill på Lovisenlund skole, hvor Quantum og Klukk – sammen og separat – viste god sportsånd ved å spille noen heftige omganger kanonball. Sant skal sies klukkene mest vimset rundt som de fjærkreene vi er, men ingen kunne klage på stemningen. Av fire lag var det ett som stod frem som de klare vinnerne!

Tilbake på Stiften stod kveldens bondjenter klare med martinis – shaken, not stirred – rød løper og flere leker. Her ble det quiz (hvor kanonballvinnerne igjen seiret), og flere oppgaver som testet Quanternes evne til å sjarmere. Og om de gjorde! Klukkene fikk flere serenader som varmet mange hjerter og gjorde oss mo i knærne.

Til slutt ble den ultimate James Bond Agent 007 kåret, som ble selveste Capitano i Quantum: Anders Brandvold. Klukkene stilte også opp med den beste bondjenta: Hanne Gommerud

Hepp!