Updates

Hyttetur 2018

I år som alle andre år var det duket for øvelseshelg med nye og gamle medlemmer i Lady Klukk! Vi har i mange år pleid å ta turen til Robstadtun, men i år innlosjerte vi oss på ”Vennebu”, et stykke utenfor Evje. Til tross for ekstremt dårlige kjøreforhold etter veldig mye nedbør, så kom vi oss helskinnet frem alle mann! Vi fordelte rom, lagde mat, og selvfølgelig hadde vi hytteturens første øvelse. Med godt humør og noe godt i glassene koste vi oss skikkelig med øvelsen, og vi er veldig fornøyde med utvalget av nye sanger vi skal lære oss.

Dirigent Espen var selvfølgelig også med, noe som gjorde at hver øvelse ble fylt med både latter, humor og litt kjeft. Dette er ingenting nytt, vi er jo tross alt en gjeng med kaklehøner :))

På lørdagen spiste vi frokost og hygget oss før det ble litt avslapningstid. Noen brukte tiden på å slappe av, mens andre brukte den på å danse, synge og god drikke. Det er i hvertfall helt sikkert at noen var litt mer gira enn andre på formiddagen, men etterhvert slang alle seg på og partyfaktoren steg!

Etter dagens aktiviteter ble det tid til å hente seg litt inn igjen, før det ble satt i gang med middagslaging. Maten ble omsider servert, fortært og glemt, før vi nok en gang skulle ha en øvelse. På denne øvelsen var alle kjempeblide, så det ble bare god stemning hele veien. Ting tok kanskje litt lengere tid, men vi hadde det hvertfall kjempeartig!

Da øvelsen var slutt samlet alle seg rundt bordet og spilte spill og hygget oss, og i de sene nattetimer var det tid for ost, kjeks og vin. Dette falt i smak for de fleste, selv om noen var litt vel skeptiske til de skumle ostene noen hadde tatt med seg. Det ble en sen natt for de fleste, og alt så ut til at alle trivdes i hverandres selskap <3

På søndag ble d omsider servert frokost til noen relativt trøtte og reduserte kyllinger og høner. Til tross for at de fleste av oss var litt bakpå denne søndagen, så skulle det øves. Dette var kanskje en av de hardeste øvelsene, men det er ikke så rart etter en helg med så mye moro og så lite søvn. Vi kjempet oss igjennom, og etter øvelsen kom nedturen med hyttetur: rydding og utvask. Vi var heldigvis 14stk som samarbeidet om det, så det gikk knirkefritt. Tror de fleste av oss var veldig klare for å komme hjem til sin egen seng, så vi var veldig effektive! Vi fikk pakket sammen sakene og slengt oss i bilen, og alle kom seg helskinnet hjem.

Vi takker for en flott helg på ”Vennebu” og gleder oss allerede til hyttetur neste år!

Legg igjen en kommentar