Updates

Filosofisk aften 2018

Filosofisk aften ble i tradisjonen tro også holdt denne sommeren. 7. juli dro en gjeng fra koret opp i Jegersberg for å kose seg med ulike aktiviteter i ekte klukkestil. Det ble rebus, fremføring av egenskrevne sanger og selvfølgelig masse filosofering.

Planen var egentlig å grille, men grunnet grillforbudet i Kristiansand og det faktum at vi ikke vil at skogen ved siden av Stiften (bygget vi holder til på) skal brenne ned, lot vi være med det. Men med masse chips og snacks på bordet og god drikke i glassene så det ut til at ingen tenkte noe mer over det.

Siden det er midt i sommerferien for mange, var det bare seks personer fra koret som hadde anledning til å komme. Men det satte absolutt ingen en stopper for filosoferingen! Vi fikk midlertidig litt problemer når vinneren av beste filosofiske innlegg skulle kåres. Det sto lenge likt mellom Katrine og Marianne, og da Pia skulle avgjøre den endelige vinneren annonserte hun at det var……….. KARIANNE! Hø?

Dermed fikk vi to vinnere av årets beste filosofiske innlegg; Marianne og Katrine. Skjerfet til pingvinen Oellarus Klukk ble prydet med navnet som er en slags blanding av begge to. Gratulerer til dere begge!


Katrine holdet en nydelig filosofisk tale


Hele gjengen! (minus fotograf Anne Beth)


Fremførelse av sang #1


Fremførelse av sang #2


Vinnerne av årets filosofiske innlegg! Hurra!

Vi gleder oss allerede masse til studiestart slik at vi kan synge sammen igjen! Livet er best med Lady Klukk!

 

Legg igjen en kommentar