KorhelgerUpdates

Korhelg i Bergen

På torsdag/fredag satte 12 klukker og deres dirigent seg på flyet med destinasjon Bergen by. Det var tid for korhelg igjen! Sammen med 32 andre kor skulle helgen fylles med sang og moro.

Allerede Kl 08:00 på fredags morgenen startet dagen med registrering på NHH med følge av kormatinée, hvor alle korene får vise hverandre hva de har å by på. Det er alltid gøy å høre på alle de flinke korene som finnes der ute!

På kvelden fikk vi oppleve en underholdende konsert med mye kjent og kjær musikk. Det var så underholdene der opp på scenen at man ikke kunne gjøre annet enn å danse og synge med. 

Lørdagen var en fullbooket dag med mye mingling, overraskelse, intimkonserter (som alltid er fantastisk gøy når vi får til), konsert med MØ på kvelden, etterfulgt av fest på NHH.

                                                         

På søndag var vi klare for en ny dag, og i Bergen så holdes ikke hviledagen hellig! Søndagen bød på gode tradisjoner, en utrolig god revy med mange gode dagsaktuelle temaer, med det passende navnet #METHREE.
På kvelden var det bare å hoppe i gallauniformene våre, for da var det tid for gallamiddag. De serverte en herlig buffé med mye godt å velge i. Middagen ble selvfølgelig akkompagnert med sang, samt gaveoverrekkelse til vertskorene. Vår gave var en flaske eggelikør de kunne dele seg imellom.

Kan ikke avslutte med annet enn at vi er nok en gang er veldig fornøyde med alt korhelgen har gitt oss av gode minner og opplevelser <3   

Legg igjen en kommentar