Updates

Constitutionen 2018

Fra 15. – 18. februar feiret vi Lady Klukks 42. Constitution!
Vi dro i gang det hele med generalprøve og Disneykonsert på torsdag, med litt kos i baren etterpå for både aktive og frittgående. De aller fleste sangene fra konserten ligger nå på youtube etter litt problemer med kameraet, derfor litt lav oppløsning.

På fredagen var det vors i Høna Bar for dem som ville før konserten til Quantum. De overrasket med både nye sanger, sketsjer og en fantastisk barbershop-versjon av Java Jive som smeltet våre klukkehjerter. Etter konserten bar det tilbake til Stiften for champagne og kanapeer, bare synd Quantum hadde glemt å kjøpe champagne…

Men frykt ei! Etter en lang lørdag med synging i Markens, årsmøte, tur til CB-kjelleren (med synging på bussen) og gallamiddag i kantina ble det til slutt både champagne og kanapeer for å runde av en flott helg.

   

Nytt styre etter årsmøte:
PR- og markedsføringsklukke: Lene Marie Meling
Tur- og festklukke: Yvonne Karlsen
Barklukke: Tonje Hjelleset
Kroneklukke: Anne Beth Skjæveland
Skriveklukke: Torill Aursland
Klukkemor: Michelle Brynildsen

Vi gleder oss allerede til neste år!
Hepp!

Legg igjen en kommentar