STIFTEN

Halloween 2016

Da var enda en herlig Halloweenfeiring over, og vi har storkost oss i selskap med andre Stiftere. Vi må si oss svært fornøyde med å igjen ta prisen for beste bar; som var gjennomført creepy pyntet av en flott komité ledet av Anne Beth!

img_0767

img_0766

img_0765

img_0768

img_0869

Torill, Ingrid, Johanne, Anne Beth, Maiken og Hanna koser seg i baren.

Michelle (som stakk av med prisen for beste kostyme), Kristina og Maiken.

img_0876

Anne Beth chiller med Bellman på gulvet.

img_0878

Jarle observerer Ingrid og Egil i beerpong-turnering.

img_0894

Vi er svært fornøyde med årets Halloweenfeiring og er veldig glade for at koret igjen vant «beste bar» og at Michelle vant «beste kostyme». Nå er det bare å starte planleggingen av neste års kostyme og barpynt!

Legg igjen en kommentar