Vårsemester

Grunnlovsfeiring med Klukk

Vårsemesteret nærmer seg slutten og et lite avbrekk i lesingen for å feire 17. mai er oblig! Tirsdag den 17. sto vi opp før hanen gol for å møtes til frokost og sang. Barnetoget måtte gjennomføres og vi gjorde oss klare for årets vårkonsert med Quantum, Spillopus og Bondebrølet.

Konserten gikk veldig fint og det var herlig at så mange ville komme å se på oss! Etter konserten dro vi hjem til Klukkemor og kjørte i gang en heidundrenes grilling med alt man kan tenke seg av koteletter, pølser, maiskolber, salater og kaker.

Borgortoget ville vi også stille opp i og vi hadde med oss både trommer og fane og Rugunn for å sørge for at stemninga var toppers.

Etter borgertoget tok vi turen opp i studentbyen for å kose oss med litt rømmegrøt og spekemat. Et knippe fornøyde og utslitte klukker spiste og sang før et par av oss sluknet i sofaen og på gulvet. Alt i alt var det en fantastisk feiring med verdens beste høner!

Legg igjen en kommentar