Updates

Påskefeiring og CD-innspilling

Med både påskefeiring og CD-innspilling på programmet har vi fått tilbrakt mange kvalitetstimer sammen denne helga. Det er med stor glede og iver at jeg som ny PR- og markedsføringsklukke skriver mitt første innlegg på hjemmesiden. La meg fortelle deg om helgas begivenheter!

Påskeaften og CD-innspilling

Fredag var det duket for fest på Stiften, for vi skulle feire høne- og kylligtiden over alle tider, nemlig påske. Vår nye tur- & festklukke, Lene, stelte i stand en heidundrende fest med blant annet sang, eggjakt, kinderegg-spising, eggeløp og quiz. På bildet over ser du en herlig gjeng med klukker samt et bilde av quizmasterne Gidsken, Andrea, Hanna og Silje (og Rugunn???) som med sine kombinerte brains og sjarm vant påskequizen.

Påskeaften og CD-innspilling1

Klukks i år 11-år gamle tradisjon med eggeløp ble gjennomført, og det var høytidelig stemning da 10-års jubileumsvinneren Andrea overrakte vandresokken til årets vinner, Anna. På dette bildet er også tre glade klukker midt i en egenkomponert sang, «Påskeaften, påskeaften, påskeaften, påskeaften», noe som imponerte alle og førte til en velfortjent pallplassering i påskequizen.

Her er flere bilder fra helga:

 

Fredagen ble rundet av, og det var tid for å samle energi hele lørdag for å prestere MAX søndag morgen. Da var det nemlig tid for å spille inn jubileumsplate! Turen gikk til Silvertown Studios der vi fikk god hjelp til å dyrke våre talenter og levere knalltighte harmonier. Timene fløy og vi gleder oss til å høre resultatet!

Påskeaften og CD-innspilling2

I (eksamens)tiden fremover skal vi børste støv av noen vårsanger og gjøre oss klare for 17-mai hvor vi i tradisjon tro skal opptre og spre glede. Dette er noe du ikke vil gå glipp av, og vi gleder oss til å se deg! Husk å holde deg oppdatert på hva vi holder på med på våre sosiale media; vi er på instagram, facebook, snapchat og youtube, @ladyklukk!

Legg igjen en kommentar