Constitution

Lady Klukks 40. Constitution – for en helg!

6. mars 1976. Dette var dagen da Lady Klukk ble en realitet. At korets eksistens har vært en suksess, viste seg tydelig denne helgen 40 år senere, da både frittgående og aktive klukker pluss enda flere til var med på å feire med stil.

Fredagens jubileumskonsert satte standard for resten av helga, og med fullsatt sal var det som en drøm å opptre på scenen. Mye arbeid ga et herlig resultat, og vi kunne ikke annet enn nyte det! Etter konserten var det duket for burlesque-fest, hvor fancy drinker og canapéer falt i god smak. Ut i de sene nattetimer (eller tidlige morgentimer om man vil) holdt folk festen i gang, tross et kommende årsmøte morgenen derpå. Men som de spreke damene vi er, troppet vi opp kl. 9 for litt ryddings i baren, og innen årsmøtet var i gang var vi så våkne som bare det. Etter årsmøtet ventet et besøk i CB-kjelleren, og som om ikke dagen allerede hadde vært en stor fest, sto fortsatt gallamiddag igjen på programmet. Med nydelig mat, taler, mer sang, orkesterspill og gaver ble feiringen komplett! Tusen takk til Quantum, Spillopus, Bondebrølet og Blæsen. Tusen takk til aktive og frittgående klukker. Tusen takk til LOS, Spareskillingsbanken, Sørbok kulturfond, Xpressprint, UiA, Clarion Hotel Ernst for lokale, Kafé Kampus for frukt og personalkantina for kaffe. Tusen takk til alle som bidro til at denne helgen ble så bra <3

Et vellykka show!
Et vellykka show!

Gjennom alle disse årene har Lady Klukk bestått av flere generasjoner studiner med sans for humor, fest og sang, men viktigst av alt; disse studinene har hatt et brennende engasjement. Engasjement som har ført koret dit det er i dag, og som kommer til å føre koret videre i minst 40 år til. Vi er stolte av alt vi har fått til og setter utrolig stor pris på alle klukker gjennom tidene!

Dette broderiet, laget av Karine til avtroppende klukkemor Ingrid, får sagt det. Hihi.

Legg igjen en kommentar