Updates

Siden sist…

Januar har gått over til å bli februar og en del ting har skjedd i klukkenes verden. Planlegging mot 40-årsjubiléet i mars har vært i sving leenge, men nå begynner ting for alvor å sitte, alt fra sang til praktiske og estetiske detaljer. Sist helg var satt av til øving både lørdag og søndag, og kort sagt gikk det knallbra på alle måter! Og ikke nok med at Lady Klukk var en herlig bukett studiner fra før av, men etter januaropptaket ble vi jammen beriket med to skjønne til:

Ingrid Helene Berg og Stina Berg Welde

Sammen skal de pryde 1. altrekka. Det er en glede å ha dem med oss!

 

Hva mer har skjedd? Vi oppsummerer:

Vi har opptrådt på Charlies bar, deltatt på Østsias quiz, vist oss fram på aktivitetenes dag på UiA og ellers spredt om oss med godt humør.

Psst, kommer du på jubileumskonserten vår?

 

 

Legg igjen en kommentar