Korhelger

Helgens location: TRONDHEIM

Og det var ikke en hvilken som helst anledning. Klukkene har tradisjonen tro deltatt på den berømte korhelgen, og sammen med studentkor fra hele Norge har vi hatt fantastiske opplevelser.

Det hele startet med matiné fredag formiddag, der korene på kreative og morsomme vis framførte én sang hver. Det var god stemning fra start til slutt! Selv koste vi oss max under vår framføring av Carolas «Fångad av en stormvind» i ekte Eurovision-stil (se film nederst i innlegget). Til tross for trøtte kropper etter en lang natt på toget for mange av oss, var humøret på topp, og det ble heller ikke dårligere utover kvelden. Den utrolig underholdende revyen «Lurifax» på Samfundet fikk vi også æren av å se, så denne dagen var virkelig innholdsrik på kulturfronten.

Fra kormatinéen på Samfundet.
Fra kormatinéen på Samfundet.

 

Lørdag besto av flere sprell, og noe som spesielt må nevnes er gaveoverrekkelsen på Gløshaugen. Mange flotte gaver ble gitt bort til vertskorene, men det som fikk jentenes hjerter til å smelte var da alle mannskorene framførte «Olav Tryggvason». Så mange syngende menn i en slik mektig bygning var en fryd for ørene (for ikke å glemme øynene). Kvelden fortsatte med gallamiddag, intimkonserter og fest, og plutselig var lørdag blitt søndag og dagen for hjemreise.

Lady Klukk takker vertskorene og alle flotte mennesker vi har møtt for nok en heidundranes korhelg! Høsten er ikke den samme uten!

 

Ta en titt på flere bilder her:

 

 

Legg igjen en kommentar